Kullan At Ürünler

Kullan At Ürünler
Kullan At Ürünler

Çocuğunuzun doğum günü partisi, işyerinizin yeni ihalesi veya bekarlığa veda partinizin konsepti hep kullan at ürünlerden oluşur. Parti sonrası verilen ikramların bir de bulaşığı olmasın derken hepimiz plastik yemek takımlarına adapte olduk. Partilerde kullanılan süs malzemeleri de zaten parti sonunda kullanılmaz hale geldiği için kırılabilir şeylerden ziyade plastik süsler tercih ederiz.

Kullan At Ürünler Nelerdir?

Islak Mendil

Kullan at ürünler listemizin en başında ıslak mendil bulunmaktadır. Kadınların çantalarından eksik etmediği, erkeklerin ise lokantalardan tekli halde alıp cebinde taşıdığı nadide bir kurtarıcıdır. Elinize bulaşan şekeri, piknikte üzerinize dökülen yemeği veya çamura bulaşan ayakkabınızı temizleyebilmeniz için jet hızıyla harekete geçer.

Karton Bardak

Listemizin ikinci sırasında karton bardaklarbulunmaktadır. Hepimizin gözünde üniversite kantininin önünde içilen çaylar canlandı. Kantincilerin de işini kolaylaştıran bu bardaklar hem yıkanmadan direkt çöpe atıldığı için bulaşık derdi çıkarmaz hem de cam bardaklar gibi kırılma tehlikesi taşımaz.

Amerikan Servis

Kafeye giden hemen hemen herkes amerikan servisle karşılaşmıştır. Hem masaların temizliğini sağlar hem de yemek takımının masaya temasını engelleyerek hijyen sağlar. Oldukça kullanışlı olan bu kağıt servisler siz yemek yedikten sonra çöpe atılır.

Bant

Boyutu veya çeşidi fark etmeksizin tüm bantlartek sefere mahsus kullanılabilmektedir. Yapıştığı yerin zeminini söküp aldığı için tekrar kullanılabilmek gibi bir durumu oluşamamaktadır.

Pipet

Şekli ne olursa olsun kullanıldığında çeşitli şekillere soktuktan sonra sıkılınca çöpe attığımız pipetler de kullan at ürünler listemize dahil olmaktadır.

Kürdan

Kürdanlar özellikle et menülerinin yanında gelen bu ürün hijyen kuralları gereği tek seferlik kullanım hakkına sahiptir. Evinize toplu alabileceğiniz gibi tekli ambalajlar halinde de satın alabilirsiniz.

Paket Servis Kapları

Salata, helva ve dondurma gibi yiyeceklerin koyulabildiği derin ve dikdörtgen kaplardır. Kullanıldıktan sonra tüm poşet ve peçetelerinizi içine doldurarak çöpe atabilirsiniz. Bunun yanında özellikle cenazelerde dağıtılan yemek için kullanılan tabak, çatal, kaşık ve bıçak takımı da bulunmaktadır.

plastik çatal kaşık bıçak

Peçete

Özellikle grip günlerimizde yoldaşımız olan peçeteler herhangi bir durum için kullanıldıklarında atılmaları gerekir. Tek kullanımlık tasarlandıkları için havlu gibi yeniden kullanılamazlar.

Bambu Çubuk Oda Parfümleri

Şişesi açılıp çubuklar kokunun içine koyulduktan sonra mis gibi kokusunu etrafa bırakan bambu çubuk oda parfümleritek kullanımlık ürünler listemizin son elemanıdır. Bambu olduğu ve uzun süre kullanıldığı için hem ekonomik hem de sağlıklıdır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.