Mutfak ve Banyo Dispenserleri

27-01-2022 17:01
Mutfak ve Banyo Dispenserleri

Mutfak ve Banyo Dispenseri

Tuvalet, banyo ve mutfak evlerimizin en çok suyla temas ettiği yerleridir. Bundan dolayı o kısımlarda mutfak ve banyo dispenseri bulundururuz. Özellikle avm gibi ortak kullanım alanlarında el kurulamak için havlu kullanılamayacağından dolayı kurutma makinesi veya peçetelik gibi yapılar kullanılır.

Banyo Dispenseri Nedir?

Selpak veya kağıt havlularınızı koyabileceğiniz yapılara banyo dispenseridenilmektedir. Restaurant veya AVM gibi halka açık yerlerin lavabolarında karşılaştığımız genelde mavi renkli olan peçetelikler bunu en güzel örneğidir. Kısacası banyo ve mutfak alanlarında hijyenimizi sağlayan yapılardır.

Mutfak ve Banyo Dispenseri Çeşitleri

Manuel Kağıt Havlu Dispenseri

Lavabolarda genelde yuvarlak yapının içinden bir delikten veya mavi kutunun içinden çekip aldığımız yapılardır. Havlunun içerde sıkışması genel bir problemdir fakat kişiye istediği kadar selpağı tek seferde alması imkanı sağlar.

Hareketli Havlu Aparatı

Yine halka açık yerlerin lavabosunda karşılaştığımız sensörlü yapılardır. Kağıt havluyu alabilmek için elinizi sensör kısmına tutmanız gerekir. Alet size bir parça havlu verir. Ellerinizi kurulayabilmeniz için sensörü birkaç kere çalıştırmanız gerekecektir.

Sıvı Sabunluk

Hayatımızın içindeki en sıradan şey olan ve banyoda, tuvalette, mutfakta kullanılan bu yapımızda evet bir temizlik dispenseridir. Manuel olanının yanında AVM gibi yerlerde sensörlü olanları da bulunmaktadır. Elinizi sabunluğun altına getirdiğiniz zaman sensörle beraber belirli bir miktar sabun elinize otomatik dökülecektir.

Klozet Kağıdı

Evlerimizin tuvaletlerinde bile oldukça hassas olunması gerekirken halka açık yerlerdeki tuvaletlerde ekstra hassas olunmalıdır. Banyo dispenseri olarak geçen bir diğer yapımız olan klozet kağıdı bu hassasiyeti sağlayarak hijyeni belirli ölçüde yükseltmektedir. Genelde klozetin tam üzerinde duvara monte edilmiş şekilde bulunurlar. Elinizle kağıdı alıp klozete serip kullanırsınız. Yeni teknoloji ile bir düğme ile kağıdın değişimi tamamen otomatikleştirilmiştir. Bunu sadece halka açık yerlerde değil evlerinizde de kullanabilirsiniz.

Havlu Dispanseri

Banyo veya mutfak dispanserleri sadece kağıt ürünler veya sıvı sabun için kullanılmaz. Binbir emekle işlenen ipek havlularınızı asabilmeniz için kullanacağız askılık da bir dispanseridir. Sadece evinizde kullanabileceğiniz için halka açık herhangi görme ihtimali çok düşüktür.

El Kurutma Makinesi

Listemizin son üyesi özellikle çocukların kısa süreliğine oyuncak edindikleri bir alet olan el kurutma makineleridir. AVM’lerin vazgeçilmezi olan ve herkesi bir anlığına "Peçete mi kullansam kurutma mı?” ikilemine düşüren bu alet ellerinizi sensör noktasına getirdiğinizde kurutma işlemine başlamaktadır. Sadece ellerimizin değil küçük çaplı ıslanan kıyafetlerimizin de kurtarıcısıdır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.