Taşınmada Paketleme İçin Nihai Rehber

Taşınmada Paketleme İçin Nihai Rehber

Paketleme İçin Nihai Rehber

Bazen evinizi toplayıp taşınmaya hazırlanma fikrinin bile stresli olabileceğini biliyoruz. Bu yüzden bu nihai kılavuzu oluşturduk. Paketleme şüphesiz taşınma ile ilgili en büyük görevlerden biridir. Çoğu zaman beklenti o kadar bunaltıcı görünür ki insanlar son dakikaya kadar ertelerler, ancak mümkün olan en kısa sürede başlamak her zaman stresi düşük tutmanın en iyi yoludur. 
taşınma kolisi
 
 

Ambalaj Malzemelerinizi Seçme

Daima yüksek kaliteli, güçlü ambalaj kutuları seçmeye çalışın. Paketlemeniz için gereken tüm ekstralara sahip değilseniz,balonlu naylon, bant ve farklı boyuttaki kutuları içeren kitler almak iyi olabilir. Uyguna alabilmeniz için koliler halinde almanızı öneririz. Eski kolileri yeniden kullanıyorsanız, ağırlık taşıyabileceklerini kontrol edin ve içerik konusunda kafanızın karışmaması için önceki etiketleri çıkartın.

Kolilerinizi Bir Araya Getirmek

Çoğu kutuda bunları bir araya getirmek için net talimatlar bulunur, ancak yanlardaki herhangi bir 'bu şekilde yukarı' işaretine baktığınızdan emin olun. Önce daha kısa tırnakları, ardından daha uzun olanları katlayın ve her zaman köşeleri ve kenarları bantlayarak sabitleyin.Eşyalarınız için yeterli kutu aldığınızdan emin olun, böylece onları aşırı doldurup sizi ve eşyalarınızı hasar görme riskine sokmazsınız.

Kolilerinizi Etiketleme

Eşyalarınızı sadece varışta yerleştirilmesini istediğiniz odaya değil, kırılabilir eşya içerip içermediğine ve hangi yönde tutulması gerektiğine göre etiketlediğinizden emin olun. Etiketleme konusunda net olun - çatal bıçak takımınızı bulmak için 'mutfak' etiketli on kutuyu karıştırmak zorunda kalmak istemezsiniz. Vaktiniz varsa içeriğini bile listeleyebilirsiniz. Kutunun üzerinde bıçak, kimyasal madde veya dikkatle kullanılması gereken herhangi bir tehlikeli madde içerip içermediğini not etmek de önemlidir.

En İyi Paketleme İpuçları

Başlamadan önce birkaç genel ipucu...

  • Daha ağır eşyalar için küçük kutular, hafif eşyalar için daha büyük kutular kullandığınızdan emin olun. Aksi takdirde, kutuları aşırı doldurup kırma riskiniz vardır. Çekmeceli valizler kitap gibi şeyler için iyidir.
  • Kâğıt ve balonlu naylon paketleme için harikadır, ancak daha hassas eşyaların etrafına dolgu sağlamak için kıyafetlerinizi, havlularınızı, battaniyelerinizi veya diğer yumuşak eşyalarınızı da kullanabilirsiniz.
  • Ağır eşyaları kutunun altına yerleştirdiğinizden ve her şeyin bir tarafa veya merkeze yerleştirilmemesi için bunları tabana eşit olarak dağıttığınızdan emin olun.
koli nasıl paketlenir 

Taşınma Halindeki Ev Kitiniz

Bir paketleme ustası olsanız ve her şeyi düzenli ve güvenli bir şekilde paketlemiş olsanız bile, özellikle izin kullanmıyorsanız, taşınmanızın ilk birkaç gününde hemen erişmeniz gereken öğeleri göz önünde bulundurmanız gerekir. Çalışmanız ve normal rutininize hemen devam etmeniz gerekir. Uygun giysiler, banyo malzemeleri ve cihazlarınız için şarj cihazı gibi şeyler içeren bir koli hazırlayın. Çocuklar için koli hazırlıyorsanız, onları meşgul edecek eşyaların yanı sıra ihtiyaç duydukları kıyafetlerin de olduğundan emin olun. Ayrıca koli açma gününde neye ihtiyacınız olacağını da düşünün - su ısıtıcısı, kupalar, bardaklar, çay, kahve ve önceden paketlenmiş atıştırmalıkların bulunduğu ayrı bir kutuya sahip olmak, enerjinizin düşük olmamasını ve devam edebilmenizi sağlayacaktır.

Taşınma konusunda her türlü ambalaj malzemeleri ihtiyacınız en uygun fiyatlarla alhasambalaj.com'da.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.